Ons nieuwste concept: Dagje uit Cadeaukaart

Wij hebben een nieuwe cadeaukaart gelanceerd: de Dagje uit Cadeaukaart. Uitjes met familie, vrienden of partner worden steeds belangrijker. Dit is namelijk hét moment om echt weer even tijd met elkaar door te brengen, in plaats van met onze mobiele telefoon, werk, school en andere verplichtingen. Wij spelen hier op in met de nieuwe Dagje uit Cadeaukaart.

Met de Dagje uit Cadeaukaart kun je online tickets kopen voor een uitje naar keuze. Afhankelijk van de kaartwaarde, is het ook mogelijk om meerdere tickets te kopen of meerdere uitstapjes te kiezen. In de online ticketshop, samengesteld door onze partner Queueup, vindt u maar liefst 65 leuke uitjes! Dit aanbod wordt bovendien regelmatig aangevuld.

Het leuke aan de Dagje uit Cadeaukaart is dat het een geschikt cadeau is voor jong en oud. Je kunt er namelijk mee naar een dierentuin of pretpark met de kinderen. Maar de avonturier kan er ook mee paintballen, Ferrari-rijden, indoor skiën en naar een escape room. Andere opties zijn een rondvaart in Amsterdam of een rondleiding door SS Rotterdam. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen! Ga naar Dagjeuit-cadeaukaart.nl om meer te weten te komen.