Nieuw verkooppunt: Cadeaukaartbestellen.nl

Op Cadeaukaartbestellen.nl kunt u nu ook terecht voor al uw (zakelijke) geschenken. Hier vindt u de leukste cadeaukaarten van al onze eigen concepten én andere bekende merken. In onze nieuwste webshop kunt u binnen een paar drukken op de knop bestellen. Handig voor als u snel een leuk cadeau nodig heeft. Geef bijvoorbeeld een diner buiten de deur, een avondje bioscoop of een shopsessie bij Bol.com cadeau.

Onze thematische cadeaukaarten krijgen extra aandacht bij Cadeaukaartbestellen.nl. Zo zijn er keuzekaarten met een speciaal thema, zoals ‘Hoera, een meisje!’, ‘Geslaagd met vlag en wimpel!’ en ‘Voor de allerliefste papa!’. De ontvanger mag deze omruilen voor een cadeaukaart naar keuze, met een door u gekozen waarde.

Daarnaast vindt u er een overzicht met alle belevenisthema’s van Diner Cadeau. Dit maakt het geven van een dinerbon nét even wat persoonlijker! Geef bijvoorbeeld ‘Romantisch dineren’ aan uw geliefde of ‘Een culinair avondje uit’ aan de fijnproever. Zo vindt u op Cadeaukaartbestellen.nl voor elke situatie een passend cadeau!