Nieuws

diner cadeau

Wij willen een breed, divers en verspreid aanbod voor de ontvangers van een Diner Cadeau. Ons team werkt daarom hard om met zoveel mogelijk restaurants een samenwerking aan te gaan. Inmiddels hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: 2500 restaurants doen mee! Dit maakt de dinerbon van Diner Cadeau de Nr. 1 dinerbon van dit moment.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we ook een nieuwe geschenkverpakking voor de feestdagen laten maken. Zoekt u toevallig nog een leuk sinterklaascadeau of kerstcadeau? Wens dan iemand ‘Fijne feestdagen’ met een heerlijk diner bij één van de 2500 restaurants.

Dan gaan wij ondertussen verder met het verder uitbreiden van het restaurantaanbod!

...Lees Meer
nr1cadeau

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst, Nr1 Cadeau! Dit is een nieuw merk met maar liefst 28 verschillende belevenissen die aansluiten aan bij de wensen van de consument. Voorbeelden zijn “Tijd voor tapas”, “High Tea Time”, “Vorstelijk overnachten” en “Verwendag”.

De cadeauboxen zijn allen te bestellen met elke waarde tussen €10 en €150. Er zit dus voor iedere gelegenheid en ieder budget wel iets tussen!

We hebben een prachtige nieuwe website opgezet, zie Nr1cadeau.nl. Hier vindt u alle belevenissen, verdeeld over vier categorieën: Culinair, Ontspanning, Entertainment en Winkelen. Zo is het voor de gever heel makkelijk om het juiste cadeau te vinden! Neem dus gauw een kijkje bij de leukste belevenissen van Nederland.

...Lees Meer
dagje uit cadeaukaart

Wij hebben een nieuwe cadeaukaart gelanceerd: de Dagje uit Cadeaukaart. Uitjes met familie, vrienden of partner worden steeds belangrijker. Dit is namelijk hét moment om echt weer even tijd met elkaar door te brengen, in plaats van met onze mobiele telefoon, werk, school en andere verplichtingen. Wij spelen hier op in met de nieuwe Dagje uit Cadeaukaart.

Met de Dagje uit Cadeaukaart kun je online tickets kopen voor een uitje naar keuze. Afhankelijk van de kaartwaarde, is het ook mogelijk om meerdere tickets te kopen of meerdere uitstapjes te kiezen. In de online ticketshop, samengesteld door onze partner Queueup, vindt u maar liefst 65 leuke uitjes! Dit aanbod wordt bovendien regelmatig aangevuld.

Het leuke aan de Dagje uit Cadeaukaart is dat het een geschikt cadeau is voor jong en oud. Je kunt er namelijk mee naar een dierentuin of pretpark met de kinderen. Maar de avonturier kan er ook mee paintballen, Ferrari-rijden, indoor skiën en naar een escape room. Andere opties zijn een rondvaart in Amsterdam of een rondleiding door SS Rotterdam. Zo zit er voor iedereen wel iets tussen! Ga naar Dagjeuit-cadeaukaart.nl om meer te weten te komen.

...Lees Meer
cadeaukaartbestellen

Op Cadeaukaartbestellen.nl kunt u nu ook terecht voor al uw (zakelijke) geschenken. Hier vindt u de leukste cadeaukaarten van al onze eigen concepten én andere bekende merken. In onze nieuwste webshop kunt u binnen een paar drukken op de knop bestellen. Handig voor als u snel een leuk cadeau nodig heeft. Geef bijvoorbeeld een diner buiten de deur, een avondje bioscoop of een shopsessie bij Bol.com cadeau.

Onze thematische cadeaukaarten krijgen extra aandacht bij Cadeaukaartbestellen.nl. Zo zijn er keuzekaarten met een speciaal thema, zoals ‘Hoera, een meisje!’, ‘Geslaagd met vlag en wimpel!’ en ‘Voor de allerliefste papa!’. De ontvanger mag deze omruilen voor een cadeaukaart naar keuze, met een door u gekozen waarde.

Daarnaast vindt u er een overzicht met alle belevenisthema’s van Diner Cadeau. Dit maakt het geven van een dinerbon nét even wat persoonlijker! Geef bijvoorbeeld ‘Romantisch dineren’ aan uw geliefde of ‘Een culinair avondje uit’ aan de fijnproever. Zo vindt u op Cadeaukaartbestellen.nl voor elke situatie een passend cadeau!

...Lees Meer

Welkom bij de leukste en meest veelzijdige cadeaukaarten en cadeaubonnen website van Nederland: Cadeaubon.nl! Hier vindt u originele, unieke en leuke cadeaukaarten en cadeaubonnen voor iedere gelegenheid en dat allemaal handig in één overzicht. Of u nu iemand een leuke avond uit eten wilt schenken, een geheel verzorgd weekend weg, een mooi boek of een nieuwe sportoutfit, het kan allemaal met de cadeaukaarten en -bonnen die u vindt op onze nieuwe website.

...Lees Meer

Cadeau Concepten weet als geen ander hoe leuk het is om cadeaus te krijgen. Wij geven ook graag en dat doen wij aan diegene die het het hardst nodig hebben. Daarom is Cadeau Concepten een samenwerking aangegaan met 7 goede doelen; KWF, Reumafonds, CliniClowns, UNICEF, War Child, KNGF Geleidehond en Natuurmonumenten. Dit heeft gezorgd voor de volgende ontwikkelingen:

De Giftbox doneert nu 1% van alle opgewaardeerde kaarten. Elke keer als u een cadeau geeft aan iemand anders steunt u hiermee dus ook deze 7 goede doelen! Lees meer over de Giftbox en vraag er nu snel een aan zodat u altijd een cadeau in huis hebt!

Er is een andere versie van Diner Cadeau ontwikkeld, te herkennen aan de logo’s van de goede doelen op de kaart en het doosje. Vindt u deze speciale goede doelen dinerbon in de winkel? Dan wordt 2% van de opgewaardeerde kaartwaarde door Cadeau Concepten gedoneerd aan de goede doelen. Koopt u de goede doelen dinerbon online? Dan doneert Cadeau Concepten zelf 15% aan het goede doel! Bekijk deze speciale Diner Cadeau op de website.

...Lees Meer

De Diner Cadeau dinerbon zit in de groei. In een korte tijd heeft er een enorme stijging in het aantal acceptanten plaatsgevonden waardoor de Diner Cadeau nu bij 1750 restaurants kan worden besteed. Met een goede landelijke dekking behoort Diner Cadeau tot één van de grootste dinerbonnen van Nederland! Van Friesland tot Limburg, van dorp tot stad, de Diner Cadeau heeft voor iedere ontvanger meerdere bestedingsmogelijkheden in de buurt.

...Lees Meer

Deze veelzijdige Nationale Horeca Cadeaukaart kan door de ontvanger besteed worden aan een hotelovernachting, culinair diner, lekkere lunch of een gezellige borrel. Nu de Nationale Horeca Cadeaukaart een nieuwe website heeft kan de kaarthouder nóg gemakkelijk vinden waar de Nationale Horeca Cadeaukaart besteed kan worden.

Met de komst van een nieuwe website is ook het bestelgemak van de Nationale Horeca Cadeaukaart vergroot. Een soepel bestelproces met extra mogelijkheden om het geefmoment nog leuker te maken!

...Lees Meer

Hét culturele cadeau, de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart, heeft een nieuwe website gelanceerd. Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kunnen tickets gekocht worden voor de interessantste musea, de mooiste voorstellingen en prachtige monumenten!

Nu is het voor de kaarthouder nog eenvoudiger te zien aan welke tickets de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart besteed kan worden. Op deze nieuwe website heeft elke acceptant een mooie pagina waar de culturele organisatie goed gepresenteerd wordt. Daarnaast kunnen mensen die een cultuurcadeau willen geven de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart nóg makkelijker bestellen, en er zelfs een flesje wijn bij laten bezorgen

Bekijk de nieuwe website van de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart en leer ook de veelzijdigheid van dit culturele cadeau kennen!

...Lees Meer

Consumenten kregen van Prisma Direct de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete giftcard van het jaar 2015. Er mocht gestemd worden binnen verschillende segmenten. In de categorie eten & drinken heeft de Diner Cadeau een award voor Giftcard van het jaar 2015 gewonnen en daar zijn we trots op!

...Lees Meer

Na het lanceren van een nieuwe website van Diner Cadeau presenteren wij nu de nieuwe website van Fashion Giftcard. Het verschil tussen de oude en de nieuwe website is groot. Met de zoekfunctie kan de bezoeker nu gemakkelijk de dichtstbijzijnde accepterende winkels zoeken. Elke acceptant heeft een detailpagina waar de bezoeker een indruk krijgt van de winkel door middel van foto’s en een beknopte tekst. Zo heeft de nieuwe site meer gebruiksgemak, maar ook een meer eigentijdse look.

Bezoek ook de nieuwe website van Fashion Giftcard!

...Lees Meer

We zijn trots op onze vernieuwde website van de Diner Cadeau. De website heeft een overzichtelijkere landingspagina, aantrekkelijke look en het zoeken naar een accepterend restaurant is nu nóg makkelijker. Zo kunt u op een interactieve kaart zien welke restaurants bij u in de buurt de dinerbon van Diner Cadeau accepteren.

Ook het geven van een Diner Cadeau is nog leuker gemaakt. De eenvoud van de bestelpagina maakt dat u de dinerbon snel in huis kunt hebben. Ook krijgt u de mogelijkheid het geven van een Diner Cadeau nóg persoonlijker te maken door een flesje wijn en persoonlijk bericht bij de dinerbon te laten voegen.

 

...Lees Meer

Naast de Diner Cadeau en de Nnieuwsjumboccationale Horeca Cadeaukaart heeft Jumbo supermarkten nog meer cadeaukaarten van Cadeau Concepten met succes toegevoegd in het schap.

Sinds enkele weken wordt ook de Fashion Giftcard, Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart, Boeken Cadeau en de Nationale Juweliers Cadeaukaart verkocht bij alle 600 Jumbo supermarkten in Nederland. De nieuwe toevoegingen in het schap worden goed ontvangen door de consument.

Naast de toevoeging van de nieuwe kaarten zijn er ook veranderingen aangebracht in de schappen van de Nationale Horeca Cadeaukaart. Door een wijziging in het uiterlijk van de verpakking van de Nationale Horeca Cadeaukaart zien we dat deze eigentijdse uitstraling de consument meer aanspreekt.

...Lees Meer

Wanneer u een tijdschrift cadeau wilt doen is er zoveel keuze! Daarom is het fijn als de ontvanger zelf zijn/haar favoriete tijdschrift kan kiezen uit een ruim assortiment titels. Met de Tijdschrift Cadeaukaart heeft de ontvanger keuze uit bijna 2.000 titels welke al binnen 2 werkdagen worden bezorgd.

Uit onderzoek blijkt dat 12 Miljoen Nederlanders tijdschriften lezen. De Tijdschriften Cadeaukaart is een passend cadeau voor iedereen! In de aangesloten webshop is keuze uit vele categorieën als mode, sport,puzzels etc. Maar ook populaire bladen als de LINDA of Men’s Health tot aan bladen met een specifiek thema als MjamTaart! wat een musthave voor de echte thuisbakker is.

Bekijk het assortiment aan tijdschriften die kunnen worden aangeschaft met een Tijdschriften Cadeaukaart en bestel de Tijdschriften Cadeaukaart direct!

...Lees Meer

De Cadeau Concepten website is vernieuwd! Het design is passend gemaakt naar de identiteit van Cadeau Concepten. Fris en opvallend. Ook past deze nu beter bij onze vernieuwde productlijn waarin meer eenheid is aangebracht. De vernieuwde cadeauverpakkingen geven een sfeerimpressie van de bestedingsmogelijkheden, waardoor het voor de consument duidelijker is wat deze mogelijkheden zijn.

...Lees Meer

Sinds kort is ook de Fashion Giftcard verkrijgbaar! Zoekt u een cadeau waar elke shopliefhebber van droomt? Dan is de Fashion Giftcard precies wat u zoekt. Met de Fashion Giftcard kan de ontvanger naar eigen smaak kleding, sieraden en andere accessoires aanschaffen. Naast de meer dan 400 fysieke winkels die zich hebben aangesloten bij de Fashion Giftcard zijn er ook webshops waar de Fashion Giftcard kan worden besteed. De ontvanger heeft de keuze uit bekenden merken als New Balance, Supertrash en Maison Scotch, maar ook uit verschillende huismerk mode-items.

...Lees Meer
Nationale Horeca Cadeaukaart

PERSBERICHT Koninklijke Horeca Nederland

In januari 2014 heeft Koninklijke Horeca Nederland de Nationale Horeca Cadeaukaart geïntroduceerd op de vakbeurs Horecava in Amsterdam. KHN werkt samen met partner Nationale Horeca Cadeaukaart om de hele horeca in Nederland te promoten. Inmiddels accepteren al meer dan 1000 horecabedrijven de Nationale Horeca Cadeaukaart.

Consumenten kunnen vanaf medio mei 2014 de Nationale Horeca Cadeaukaart bij 80 AKO-vestigingen en bij de ruim 400 Jumbo Supermarkten in heel Nederland verkrijgen. Online is de kaart al beschikbaar voor consumenten en bedrijven via www.horecacadeaukaart.nl.

Uniek
De Nationale Horeca Cadeaukaart is uniek. Het is de eerste cadeaukaart die besteed kan worden in alle bedrijfstypen die de horeca kent: café, cafetaria, ijssalon, restaurant en hotel. De cadeaukaart is op te waarderen in alle waarden tussen de € 5 en € 150. De cadeaukaart is in delen te besteden en door heel Nederland te gebruiken bij alle aangesloten horecabedrijven.

Naast de individuele horecabedrijven die zijn aangesloten, heeft onder andere ook de keten Fletcher Hotels zich aangesloten bij de Nationale Horeca Cadeaukaart.

KHN-leden betalen minder commissie
KHN is de grootste branchevereniging in de horeca, waar ruim 20.000 horecabedrijven bij zijn aangesloten. KHN wil door een goede samenwerking de horecabedrijven meer met elkaar verbinden. Samenwerken loont en daarom betalen leden van KHN slechts 9 procent commissie over de ingenomen kaartwaarde en betalen geen jaarlijkse bijdrage. De horecavestigingen die geen lid zijn van KHN, maar wel de Nationale Horeca Cadeaukaart accepteren, betalen een jaarlijkse bijdrage van € 90 per jaar en 10 procent commissie. Daarmee heeft de Nationale Horeca Cadeaukaart een zeer lage vergoedingsstructuur in de horeca.

Extra vergoeding
Aan het aantal verkooppunten wordt hard gewerkt. Binnenkort wordt ook het affiliate programma gepresenteerd, waarmee de horecabedrijven de cadeaukaart via hun website kunnen verkopen aan gasten. Zij krijgen daar een extra vergoeding voor, waardoor KHN verwacht dat het aantal verkochte cadeaukaarten snel zal stijgen.

 

...Lees Meer

De Sint loopt niet stilletjes aan de Primera voorbij! Onze Diner Cadeau is hét middelpunt van de grote Sinterklaas media-campagne van Primera. Naast een duidelijke aanwezigheid van ons product in alle Primera vestigingen, zal de Diner Cadeau ook veelvuldig te zien zijn in de veelbekeken prime-time reclameblokken op de publieke en commerciële zenders. Op zoek naar een top Sinterklaas cadeau? Even naar Primera!

...Lees Meer

slider-imgDe cadeaukaartenmarkt is verrijkt met een nieuwe kaart om de kunst- en cultuursector toegankelijker te maken. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is een nieuwe cadeaukaart met het doel meer mensen enthousiast te maken voor kunst en cultuur.

De kaart kan besteed worden aan een museumbezoek, een toneel- of filmhuisbezoek en onderscheidt zich vooral doordat deze ook verzilverd kan worden bij galeries en kunstuitleen. Daarnaast kan je ook zelf aan de slag. Er kunnen cursussen en workshops gevolgd worden, zoals beeldhouwen, schilderen of foto’s bewerken. Alles wat binnen het spectrum van kunst en cultuur ligt is mogelijk.

Onder andere het Joods Historisch Museum, het Louis Couperus Museum, Cobra museum en SBK kunstuitleen hebben zich al aangesloten. Ook kan de cadeaukaart bij Primera verzilverd worden voor tickets voor theater en concerten.

Cadeauconcepten, dat andere cadeaukaarten uitgeeft zoals Diner Cadeau, is het bedrijf achter de nieuwe kaart. “Wij zien graag dat kunst en cultuur in Nederland wat meer bezoekers trekt, en willen deze kaart aantrekkelijk maken voor culturele instellingen door heel Nederland. Daarom houden we de kosten voor de deelnemers laag, zodat het aantrekkelijk wordt voor culturele en kunstinstellingen om mee te doen. Juist in deze tijd kan de sector een steuntje in de rug gebruiken”.

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is de eerste kaart die de kunst- en cultuursector landelijk verenigt. Naast de online verkoop komt de kaart door heel Nederland in meer dan 700 winkels te liggen, onder andere bij AKO, Libris en Primera. Ook zal de kaart bij een aantal aangesloten deelnemers verkocht worden.

Ondanks dat de kaart net geïntroduceerd is komt de verkoop al goed op gang. “De bestellingen stromen binnen, en er is ook al veel vraag naar mogelijkheden voor de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als relatiegeschenk en kerstpakket”

Wilt u meer informatie over de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Kijk op www.kunstcultuurcadeaukaart.nl of bel 020 26 11 852.

 

...Lees Meer

Op 25 maart was het dan eindelijk zover. Een belangrijk target voor het team: behalen van 1000 acceptanten van Diner Cadeau. Met een landelijke dekking, tot in alle uithoeken van Nederland, zijn restaurants te vinden waar de klant met zijn of haar kaart naar toe kan. Of het nu een gezellig familierestaurant is, een plek geschikt voor een romantisch diner, of om te genieten met een groep vrienden.. we hebben alles in huis!

Het concept heeft het afgelopen jaar een enorme groei door gemaakt. Waar vorig jaar nog “lege plekken” op de kaart waren, is inmiddels het aantal acceptatie punten sterk gestegen. Hiermee zijn we een van de snelst groeiende cadeaukaarten als het om eten gaat! De verkoop is afgelopen jaar ook gestart bij Primera en Jumbo, waar mensen gemakkelijk last-minute een cadeau kunnen kopen. Qua acceptatiepunten hebben we ons ook gericht op kleine dorpen, om voor iedereen een restaurant in de buurt te hebben.

Met deze stevige basis gaat het concept verder uitgebouwd worden het komende jaar, met nog meer acceptatiepunten en nog meer restaurants.

...Lees Meer