Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart verovert de markt!

slider-imgDe cadeaukaartenmarkt is verrijkt met een nieuwe kaart om de kunst- en cultuursector toegankelijker te maken. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is een nieuwe cadeaukaart met het doel meer mensen enthousiast te maken voor kunst en cultuur.

De kaart kan besteed worden aan een museumbezoek, een toneel- of filmhuisbezoek en onderscheidt zich vooral doordat deze ook verzilverd kan worden bij galeries en kunstuitleen. Daarnaast kan je ook zelf aan de slag. Er kunnen cursussen en workshops gevolgd worden, zoals beeldhouwen, schilderen of foto’s bewerken. Alles wat binnen het spectrum van kunst en cultuur ligt is mogelijk.

Onder andere het Joods Historisch Museum, het Louis Couperus Museum, Cobra museum en SBK kunstuitleen hebben zich al aangesloten. Ook kan de cadeaukaart bij Primera verzilverd worden voor tickets voor theater en concerten.

Cadeauconcepten, dat andere cadeaukaarten uitgeeft zoals Diner Cadeau, is het bedrijf achter de nieuwe kaart. “Wij zien graag dat kunst en cultuur in Nederland wat meer bezoekers trekt, en willen deze kaart aantrekkelijk maken voor culturele instellingen door heel Nederland. Daarom houden we de kosten voor de deelnemers laag, zodat het aantrekkelijk wordt voor culturele en kunstinstellingen om mee te doen. Juist in deze tijd kan de sector een steuntje in de rug gebruiken”.

De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is de eerste kaart die de kunst- en cultuursector landelijk verenigt. Naast de online verkoop komt de kaart door heel Nederland in meer dan 700 winkels te liggen, onder andere bij AKO, Libris en Primera. Ook zal de kaart bij een aantal aangesloten deelnemers verkocht worden.

Ondanks dat de kaart net geïntroduceerd is komt de verkoop al goed op gang. “De bestellingen stromen binnen, en er is ook al veel vraag naar mogelijkheden voor de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart als relatiegeschenk en kerstpakket”

Wilt u meer informatie over de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Kijk op www.kunstcultuurcadeaukaart.nl of bel 020 26 11 852.