Diner Cadeau bereikt grote mijlpaal

Op 25 maart was het dan eindelijk zover. Een belangrijk target voor het team: behalen van 1000 acceptanten van Diner Cadeau. Met een landelijke dekking, tot in alle uithoeken van Nederland, zijn restaurants te vinden waar de klant met zijn of haar kaart naar toe kan. Of het nu een gezellig familierestaurant is, een plek geschikt voor een romantisch diner, of om te genieten met een groep vrienden.. we hebben alles in huis!

Het concept heeft het afgelopen jaar een enorme groei door gemaakt. Waar vorig jaar nog “lege plekken” op de kaart waren, is inmiddels het aantal acceptatie punten sterk gestegen. Hiermee zijn we een van de snelst groeiende cadeaukaarten als het om eten gaat! De verkoop is afgelopen jaar ook gestart bij Primera en Jumbo, waar mensen gemakkelijk last-minute een cadeau kunnen kopen. Qua acceptatiepunten hebben we ons ook gericht op kleine dorpen, om voor iedereen een restaurant in de buurt te hebben.

Met deze stevige basis gaat het concept verder uitgebouwd worden het komende jaar, met nog meer acceptatiepunten en nog meer restaurants.